Pågående projekt

1949 ger Elsa Beskow ut sagan om herr Peters hus. 2017 är den sagan på väg att bli sann.

I Djursholm byggs nu två riktigt speciella hus. Inte nog med att de ser ut som hämtade direkt ur Elsa Beskows saga om den snälle Peter som får hjälp av sina grannar att renovera sitt rivningshotade hus, de är byggda på det sätt som man gjorde förr. Riktigt glas, riktig isolering, trä i stommen, handslaget tegel på taket, specialtillverkade snickerier som golvsocklar, dörrfoder och taklister. Alla plåtdetaljer görs för hand. Till och med trappan till övervåningen är specialtillverkad för att passa exakt. Vi målar med linoljefärger för att få lång hållbarhet och som ni ser på bilderna mjuka vackra naturliga färgkombinationer.

Vi har under åren byggt ett antal hus och gemensamt för alla hus vi byggt så gäller den beskrivning som vi beskriver ovan. Det är kvalitén, detaljerna och byggnadssättet som är det viktiga i vårt arbete. Att bygga hus är ofta den största man gör under en livstid och då måste det vara lång hållbarhet som gäller.

Husen är inte till salu men kanske går du i egna tankar om att bygga nytt så välkommen att höra av er så kan jag beskriva mera.

Tommy Jansson, 070-290 17 14
tommy@byggnadsverk.se

Related Projects
Kontakta oss

Börja skriva och tryck på enter för att söka