Sökes Hantverkare/Projektledare till mina projekt…

 Kategori Aktuellt

Hej på er.

Jag söker hjälp till min verksamhet.

Vad företaget har för inriktning kan du se på denna hemsida och även på instagram med kontot byggnadsverk.se.

Det jag söker är en person som dels kan vara med som hantverkare i mina projekt men även kunna avlasta mig i mitt arbeta att projektleda mina projekt. Även fungera som platschef på egna projekt där jag fungerar som stöd.

Vad skall man då ha för kunskaper och egenskaper. Jo det är väldigt bra om du har jobbat som hantverkare sedan tidigare. Kanske haft eller har ett eget företag inom bygg. Eller jobbar i nått byggnadsföretag idag och vill göra en förändring. Kan du arbeta i nått ritprogram så är det med bra. Tex. Archicad eller Autocad. Datorvana och jobba i Word, Excel, etc gör vi mycket. Eftersom det handlar om att leda och organisera andra människor så är det viktigt att ha den egenskapen. Ordningsam, noggrann, tydlig ja allt det där är såklart ett måste annars fungerar det inte. Körkort och kunna köra med släp. Byggnadsvårdskunnig ja det är såklart ett plus men den kunskapen har jag och som jag gärna delar med mig av. Tjänsten är väldigt upp till vad man gör den till och det kommer hänga väldigt mycket på den personen som kommer in om det kommer att fungera eller inte. Arbete och förfrågningar som kommer in till företaget är stort så det är inga problem och vi har idag beläggning för minst ett år fram. Våra jobb är i Danderyd, Lidingö, Enskede, Bromma, Djurgården och en del inne i Stockholm centralt. En del av mina kunder har sina sommarställen på andra order så en del resa blir det. Vart och vilka projekt vi tar oss an vid är väldigt beroende på vilket projekt det är. Och det är väldigt mycket huset som styr om vi tar oss an det.

Vill du veta mera så mailar du mig på eller så skickar du in din CV till

tommy@byggnadsverk.se

 

mvh Tommy

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta oss

Börja skriva och tryck på enter för att söka